Ni læsninger

Adventstidens venten blev markeret i Engesvang Kirke 2. søndag i advent - 6. december. Det skete med den gamle engelske tradition med "De ni Læsninger".

Gudstjenesten indeholder ni bibelstykker begyndende med skabelsesberetningen, hen over henvisning i Det gamle Testamente til Jesus, Jesu fødsel og til Kristis-bekendelsen, som den er forfattet af Paulus. Teksterne blev læst dels af sognepræst Karin A. Vestergaard og frivillige læsere fra menigheden.

Undervejs var der både fællessalmer og salmer sunget af gudstjenestekoret, ligesom kirkes organist, Nana Voskanayn, og kirkesanger Tove Moody Henriksen spillede på orgel, kaver og fløjte.

Gudstjenesten var tilrettelagt af sognepræst Karin A. Vestergaard.

Vil du høre hele gudstjenesten kan du downloade den ved at trykke her.

Vil du se en lille stump video af at Tove Moody Henriksen og Nana Voskanyan spiller Ave Maria, så tryk her.