Nyt menighedsråd

Nu er der valgt nye menighedsråd ved Engesvang Kirke. Det skete ved en valgforsamling i Engesvang Sognehus tirsdag 15. september.

Reglerne for menighedsrådsvalg åbner dog mulighed for, at andre kan opstille en konkurrerende opstillingsliste inden 13. oktober, og i så fald skal der afholdes et valg som til kommunevalg.- En alternativ opstillingsliste skal indsendes til formanden for valgbestyrelsen, Hans Jørgen Hansen, hansh@skovvandrer.dk.

Sker det ikke, så menighedsrådet, der træder i funktion, første søndag i advent – 29. november – bestående af:

Tina Vestergård Pedersen
Vibeke Steen
Knud Leif Bøcher Stilling
Hans Jørgen Hansen
Jens Pedersen
Kay Cathala Duncan-Hven
Else Urskov Møller

Som stedfortrædere er valgt: Lene Mousten Nielsen, Preben Rosenkilde, Anders Røn Kallesøe.

Ønsker man at opstille en alternativ liste skal det skal det ske på en dertil indrettet formular hentet på Kirkeministeriets hjemmeside: km.dk. Kandidatlisten skal underskrives af syv stillere. Et eventuelt afstemningsvalg skal foregår 17. november. Kandidaterne, der er blevet valgt på valgforsamlingen 15. september, bliver automatisk kandidater på samme liste, medmindre de ønsker at opstille på en anden liste. Dette skal meddeles til valgbestyrelsen senest 20. oktober.