Kirken er lukket til efter påske

Engesvang Kirke er som andre danske kirker lukket indtil efter påske.

Der er ingen gudstjenester og ingen arrangementer. Der kan dog arrangeres vielser, dåb og bisættelser, men kun med et meget begrænset deltagerantal. Sognepræst Cecilie Smith-Petersen, csp@km.dk, 5116 9984, kan oplyse nærmere.

Hun står også gerne til rådighed for samtaler.

Kirkens lukning går ud over de traditionelle gudstjenester i påskedagene. I stedet planlægger vi her på kirkens hjemmeside at bringe sognepræstens prædikener både som tekst og som lyd kombineret med salmesang, der tidligere er optaget i Engesvang Kirke.

Vores graver har igen fået lov til at genoptage arbejdet på kirkegården, men det er under forudsætning af, at der ikke er kontakt til besøgende på kirkegården. Har man behov for at snakke med graveren, kan han træffes på 2176 5953.

Landets biskopper har opfordret til, at alle kirker ringer med klokkerne hver dag kl. 17 for at minde hinanden om, at vi skal bede for de, der har det svært.

For yderligere oplysning kan vi henvise til Viborg Stifts hjemmeside: https://viborgstift.dk/