Sommerfugle i kirken

Der var sommerfugle, pirater og mange andre sjove skabninger i Engesvang Kirke søndag 23. februar.

I anledning af fastelavn var dagens gudstjeneste tilrettelagt særligt for børn, og børn og voksne var opfordret til at møde udklædt.

Og på trods af blæst. Regn og hagl, var der en del både børn og voksne, der havde taget sjovt tøj på.

Dagens salmer var børnevenlige salmer, og sognemedhjælper Tove Moody Henriksen havde på slidene til de enkelte vers indsat billeder, der illustrerede indholdet i salmerne.

Sognepræst Cecilile Smith-Petersen holdt sin prædiken på kirkegulvet, hvor hun blandt andet talte om dåben. Dengang Jesus blev døbt.

Som postludium, altså efterspil, havde organist Nana Voskanyen valgt variationer over fastelavnssange.

Efter gudstjenesten i kirken var der i hallen fastelavnsfest.

Se flere billeder fra gudstjenesten her