Kirken fejrer høsten

Kirken var pyntet til høstgudsjenesten. Foto: Hans Jørgen Hansen

Der var solsikker, æbler, pærer og georginer i massevis i Engesvang Kirke søndag 1. september. Der blev holdt høstgudstjenste.

Fire frivillige, Inge Marie Rosenkilde, Signe Prahl, Edel Pape og Tina Vestergård, havde plukket og pyntet.

I gudstjenesten fik sognepræst sammenflettet høsttemaet med dagens bibeltekster, der handler om ydmyghed. Samtidig opfordrede hun til at dele vores overskud med de, som ikke kan høste så godt som vi. Derfor opfordrede hun til at støtte Folkekirkens Nødhjælps aktuelle indsamling med titlen "Alle god gaver".

Bland dagens salmer var da også de kendte høstsalmer "Du gav mig, o Herre en lod af din jord" og "Vi pløjed og vi så'de" - Den hvor omkvædet er "Alle gode gaver de kommer ovenned ..."

Efter gudstjenesten var der kirkekaffe bagerst i kirken, hvor frivillige havde lavet kaffe og bag småkager.

Se flere billeder fra høstgudstjenesten her: https://photos.app.goo.gl/XPXRsnF6BRuEsUTk6