Du er her: 

Malerier fra indre og ydre rejser

Else Sandberg udstiller i sognehuset i denne måned.

I denne måned kan man i Engesvang Sognehus se malerier af Else Sandberg fra Engesvang. Normalt hænger udstillingerne i sognehuset i tre måneder, men der var et slip mellem den forrige og den næste, og derfor har Else Sandberg som med i menighedsrådets kunstudvalg, hængt nogle af sine egen billeder på væggene.

Hun fortæller, at farver og former altid har optaget hende.

-  At bruge farver, at male, er en kilde til stor glæde, især når man i dialog med maleriet når ind til selvforglemmelsen, siger hun.

Else Sandberg er født i Randers i en familie med stor kreativ udfoldelse, så interessen for ”billedskabelse” har altid været til stede.

- På et tidspunkt tog jeg et halvt års orlov fra mit arbejde og gik på kunstskole i Århus. Igennem tiden har jeg fulgt flere længerevarende kurser, og da det blev muligt, startede jeg på Billedværkstedet i Silkeborg. Nu går jeg der hver mandag på 15. år.

Om malerierne fortæller hun, at hun bliver inspireret af rejser på både det indre og det ydre plan.

- Mine malerier udspringer oftest fra en indre fortælling, - en sammenkobling af indtryk/oplevelser, der udtrykkes mere eller mindre abstrakt. – En abstraheret virkelighed, siger Else Sandberg.

Del dette: