De hellige tre konger og spejderne

Spejdernes fane blev ført ind i kirken.

Stemningsfuldt, sjovt og hyggeligt er ord der rammer helligtrekongersgudstjenesten i Engesvang 6. januar ind.

Det var stemningsfuldt, da spejdere, forældre og andre interesserede gik i fakkeltog gennem Engesvang til kirken, hvor KFUM-Spejdernes fane blev ført ind i kirken, mens organisten spillede præludium og alle stod op.

Det var sjovt da præsten, Anders Damtoft Kaufmann, holdt prædiken om de hellige tre konger og blandt andet gjorde det ved at vise billeder fra en film, hvor bibelen er fortalt med LEGO-figurer. Men det var også lidt sjovt da præsten fortalte om sin egen spejdertid, og hvordan han blev væk men fandt tilbage til hytten igen. Det ville være dejligt at have indbygget GPS i hovedet. Vi har faktisk en GPS, der kan hjælpe os med at finde vej i livet. Det kan vi finde i bibelen.

Det var hyggeligt, da der efter gudstjenesten var kakao og boller - og snak - til alle.