Få dit livs oplevelse – med mening

Mathilde fra Engesvang var i 2017 udsendt som volontør i Tanzania.

Du er færdig med ungdomsuddannelse til sommer – og til efteråret skal du have en kæmpe oplevelse der giver mening.

Du skal være volontør i en organisation, der gør en forskel i et land og en kultur, der er langt væk.

Engesvang Kirke er med i det midtjyske samarbejde ”Kirke til Kirke”, som hvert år sender unge ud for at arbejde sammen med en dansk missionsorganisation.

Volontørerne rejser 2 og 2 ud til et missionsområde. Udlandsopholdet finder sted i efteråret, og varer 3-5 månder.

Vaccinationer, rejse og ophold betales af volontøren.

Efter hjemkomsten står volontørerne til rådighed for sognene i Herning Nordre Provsti, Herning Søndre Provsti og Ikast-Brande Provsti i en periode på tre måneder.

I den periode udbetaler ”Kirke til Kirke” 20.000 kr. i rejselegat, samt dækker kost og logi.

Opgaverne består i at fortælle for konfirmander, minikonfirmander, sogneeftermiddage, pensionister, klubber for børn og unge mm. om det arbejde, som du har været med i.

Vil du vide mere, så kontakt formand Poul Erik Knudsen, Ikast, tlf. 5129 5995, pekn@km.dk

Eller Jens Kristian Egedal, Gjellerup, næstformand og koordinator for volontører, tlf. 3029 9175, jkegedal@gmail.com.