Julesalmen er sunget

Nu har alle i menigheden i Engesvang fået lejlighed til at høre deres yndling-julesalme blive sunget og spillet i kirkeNu har alle i menigheden i Engesvang fået lejlighed til at høre deres yndling-julesalme blive sunget og spillet i kirken. Torsdag aften var der Hit med julesalmen, hvor menighedsrådsformand Hans Jørgen Hansen sluttede med ordene:

- Og så vil vi heller ikke høre vrøvl om, at I ikke har fået sunget jeres bedste julesalme i den her jul.

Ideen med Hit med salmen er, at alle i kirken må vælge en salme, som alle synger med på, og som bliver spillet af Preben Gramhart på fløjte og Nana Voskanyan på klaver.

Hit med julesalmen har i Engesvang en halv snes år på bagen. Den er startet for at give folk mulighed for at sikre sig, at de i det mindst en gang i løbet af julen vil få mulighed for at synge deres yndlingsjulesalme i kirken.

I år blev det til cirka 20 julesalmer, inden folk havde fået opfyldt alle deres ønsker. En enkelt af dem – Velkommen igen Guds engle små” – sang man så også på begge melodier, der står i salmebogen. Fire første vers på den ene melodi og sidste fire vers på den anden.

I arrangementet var også et par numre, som de to musikere havde øvet sammen. Og som et særligt intermezzo havde kirkesanger og kirketjener Tove Moody Henriksen iført sig lange hvide gevandter og lys i håret, mens hun i anledning af Lucia-dag skred gennem kirkerummet syngende ”Santa Lucia”.n. Torsdag aften var der Hit med julesalmen, hvor menighedsrådsformand Hans Jørgen Hansen sluttede med ordene:

Se flere billeder her