Organist fik bedre tilbud

Engesvang Menighedsråd skal igen i gang med at lede efter en ny organist, oplyser menighedsrådsformand Hans Jørgen Hansen.

- I forsommeren lykkedes det efter store besværligheder at få besat den ledige stilling som organist. Vi var lykkelige over, at Steen Jørgensen valgte at få et retræte-job hos os, for det er mere end vanskeligt at få kvalificerede ansøgere til mindre stillinger. Men ak – efter få måneder hos os, fik Steen Jørgensen et bedre tilbud, han ikke kunne undslå, siger Hans Jørgen Hansen, som tilføjer:

- Jeg forstår, at Steen lod sig lokke. Et sogn på størrelse med vores, men en meget større kirke, et meget større orgel og et flygel til rådighed. Der kan vi ikke følge med.

Menighedsrådsformanden oplyser, at den ledige organiststilling i Engesvang allerede er opslået, og man håber at få ansøgere, så det vil være muligt at få stillingen besat relativt hurtigt.

Der er tale om en stilling, der aflønnes med 17 timer om ugen. Det kan dog også udvides til 19 timer, hvis ansøgeren kan lede et børnekor.