Konfirmation

Det er sognepræsten i samarbejde med menighedsrådet, der fastsætter dato for konfirmation. Og i Engesvang kører man efter princippet om, at a-klassen bliver konfirmeret den sidste søndag i april og b-klassen den første søndag i maj. Er der tale om en k-klasse, så gælder det udgangspunkt, at eleverne fra den forhenværende a-klasse konfirmeres den sidste søndag i april, og eleverne fra den forhenværende b-klasse konfirmeres den første søndag i maj. Drejer det sig om en klasse, der fra start har været en k-klasse, så er der frit valg mellem de to datoer.

Der vil som udgangspunkt altid være to konfirmationstider på dagene at vælge mellem, typisk kl. 09.30 og kl. 11.00.

Er der særlige omstændigheder, der gør, at en konfirmand ønsker at blive konfirmeret på den anden konfirmationsdag, for eksempel en elev fra a-klassen, der gerne vil konfirmeres den første søndag i maj, drøftes dette med præsten.

I kan læse mere om konfirmation og konfirmationsforberedelsen på linket herunder

Konfirmandindskrivning

Tirsdag d. 28. august kl. 16.30 er der konfirmandindskrivning i Sognehuset.

De unge mennesker, der skal konfirmeres i foråret 2019, altså de som starter i 7. klasse efter sommerferien, skal sammen med deres forældre møde op i Sognehuset, så de kan blive indskrevet.

I skal møde præsten, høre lidt om, hvad det vil sige at blive konfirmeret, og så er der kaffe, saft og småkager til alle.

Vel mødt til en hyggelig eftermiddag i Sognehuset.