Samfundsudvalgets møder i 2020

Torsdag, den 9. januar kl. 19.00: Evangelisk Alliance Bedeuge. v/ sognepræst Cecilie Smith-Petersen, Engesvang. Fælles med Bording.

Torsdag, den 20. februar kl. 19.00: Vores egen aften! En afslappet aften med god tid til sange, salmer og indlæg + god tid til snak og kaffe!

Torsdag, den 19. marts kl. 19.00: Denne aften er arrangeret i samarbejde med Engesvang Menighedsråd. Ruth Østergaard Poulsen, tidligere hospitalspræst Aalborg Universitetshospital. Emne: Hvordan hjælper vi bedst os selv og hinanden, når livet gør ondt?

Torsdag, den 30. april kl. 19.00: Sognepræst Peter Worm Madsen, Aarhus. Emne: Hellere sidde på bodegaen og tænke på kirken, end….. Hvordan vi som kirke skal være en del af det lokale samfund!

Torsdag, den 28. maj kl. 19.00: Inge Jørgensen, Gludsted. Frit emne.

Torsdag, den 27. august kl. 19.00: Sømandsmissionen v/ Mathilde Nex, Aarhus. Emne: Turen gik til Grønland – og Gud tog med!

Torsdag, den 24. september kl. 18.00 (bemærk tidspunkt): Høstfest. Vi fejrer høstfest og starter med spisning. Nærmere program følger.

Torsdag, den 29. oktober kl. 19.00: Diakonipræst Birthe Møberg, Ikast. Emne: Mødet med sorg og omsorg.

Torsdag, den 3. december kl. 19.00: Adventsfest ved Provst Poul Erik Knudsen, Ikast. Emne: Jeg glæder mig i denne tid….

Lidt om Samfundsudvalget:

Samfundsudvalget opstod ved lukningen af det tidligere Menighedshus Ansgar i Engesvang.

Udvalget består af personer med rod i KFUM & K og Indre Mission og har til formål at videreføre aktiviteterne fra Menighedshuset Ansgar.

Programmet spænder bredt og alle er meget velkomne!

Samfundsudvalget består af:
Jens Peder Nielsen - 3035 5072