Minikonfirmander i kirken

I Engesvang kirke er der tradition for, at skolens 3. klasser har mulighed for at deltage i minikonfirmander.

Som minikonfirmand får du mulighed for at høre spændende historier fra biblen, snakke om Gud og Jesus, og høre om hvorfor man bliver døbt.

Til minikonfirmand gør vi meget ud af, at de gode fortællinger kombineres med leg og kreative indspark. Vi vil gerne give børnene en god oplevelse, og de skal føle, at de er en del af undervisningen. Derfor er det vigtigt for os, at give børnene muligheden for selv at kunne deltage aktivt, ved at vi lytter og svarer på de spørgsmål, der kommer.

Minikonfirmand for 3.b er i 2019:

TORSDAG kl. 14.00 - 15.45 (børnene bliver hentet efter skole)

27. jan, 7. feb, 21. feb, 7. mar, 14. mar, 21. mar, 28. mar, 4. apr

(OBS! Der er ikke minikonfirmand i uge 5, 7 & 9 pga. andre arrangementer & vinterferie)

Den 11. april 2019 mødes vi til sædvanlig tid, holder afslutning og gør klar til

Familiegudstjeneste kl. 17.00 med skuespil og efterfølgende spisning - alle er velkommen