Årsprogram 2018

Arrangementer Engesvang Kirke og sognehus 2018

Tir. 25. sep. kl. 19: Foredrag med biskop emeritus Kjeld Holm, Aarhus: ”Spændende mennesker, jeg mødte på min vej”.

Tir. 2. okt. kl. 17: Fyraftensforedrag: "Smil til livet - også når det giver dig tæsk" - kom og hør Christina Didriksen Sørensen fortælle om de udfordringer og livskriser, hun har oplevet, og hvordan hun - sammen med sin familie - har tacklet dem. Det er gratis, og der er mulighed for at købe øl/vand undervejs og en hotdog at gå hjem på.

Ons. 24. okt. kl. 19: Foredrag med Familien på farten: ”Fra Nordkap og hjem til fods”. I samarbejde med Aktive Seniorer. Entré inkl. Kaffe: 50 kr.

Tir. 16. okt. kl. 17-17.30: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 23. okt. kl. 17-17.30: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 30. okt. kl. 17-17.30: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 6. nov. kl. 19: Foredrag med Anne Katrine Sørensen fra organisationen “Weshelter” om hjemløse.

Tors. 15. nov. kl. 17: Familiegudstjeneste og fællesspisning. Tilmelding til fællesspisning: elsmol@outlook.dk

Tors. 13. dec. Kl. 19: Hit med julesalmen

Søn. 16. dec. kl. 16: De ni læsninger i kirken.

Man. 31. dec. kl. 13: Nytårsgudstjeneste med champagne og kransekage.

Hent programmet her