Aktiviteter

I Engesvang Sogn er der mange kirkelig arrangementer. Nogle er sat i værk af Engesvang Menighedsråd, men også andre laver kirkelige aktiviteter.

Søn. 7. jan. kl. 19: Aftengudstjeneste med spejdernes nytårsparade. Fakkeltog gennem byen, som alle kan deltage i.

Tir. 23. jan. kl. 19: Foredrag med Matilde Have Kallesøe og Maja Lund Jensen om at være volontører i Tanzania.

Tir. 13. feb. kl. 19: Tænkepause om fjendskab. Tilmelding  3. - 7. januar på 5116 9984. 7 pladser til de første tilmeldte.

Tir. 27. feb. kl. 19: Foredrag og musik med Bodil Jørgensen og Jakob Bak Nielsen om børns trivsel og musik mod mobning.

Søn. 11. marts kl. 10: Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Søn. 11. marts kl. 15: Støttekoncert for Folkekirkens Nødhjælp. Entré 50 kr. – Gratis for indsamlere.

Ons. 14. marts kl. 17: Kirkens fødselsdag med familiegudstjeneste og fællesspisning. Tilmelding til fællesspisning: elsmol@outlook.dk

Tor. 26. april kl. 19: Bededagskoncert med EKKO-koret og andre musikalske kapaciteter i sognet. Efterfølgende kaffe og varme hveder.

Tor. 10. maj kl. 10: Friluftsgudstjeneste.

Tir. 15. maj kl. 19: Menighedsmøde med orientering om menighedsrådets virke.

Tor. 17. maj kl. 17: Fyraftensforedrag med sorg-forsker Mai-Britt Guldin og hotdogs.

Søn. 27. maj kl. 10: Gudstjeneste med biskop Henrik Stubkjær.

Tor. 21. juni kl. 17: Familiegudstjeneste og fællesspisning. Tilmelding til fællesspisning: elsmol@outlook.dk

Tor 6. sep. kl. 15: Højskoleeftermiddag med sang og historie. Fokus på Jeppe Aakjær som historiefortæller og sangskriver.

Tir. 25. sep. kl. 19: Foredrag med biskop emeritus Kjeld Holm, Aarhus: ”Spændende mennesker, jeg mødte på min vej”.

Tir. 2. okt. kl. 19: Tænkepause om tillid. Tilmelding 2.- 5. september på 5116 9984. 7 pladser til de første tilmeldte.

Ons. 24. okt. kl. 19: Foredrag med Familien på farten: ”Fra Nordkap og hjem til fods”. I samarbejde med Aktive Seniorer. Entré inkl. Kaffe: 50 kr.

Tir. 16. okt. kl. 17: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 23. okt. kl. 17: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 30. okt. kl. 17: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 6. nov. kl. 19: Foredrag med Anne Katrine Sørensen fra organisationen “Weshelter” om hjemløse.

Tir. 15. nov. kl. 17: Familiegudstjeneste og fællesspisning. Tilmelding til fællesspisning: elsmol@outlook.dk

Søn. 25. nov. kl. 11: Indsamling til Kirkens Korshær.

Tor. 13. dec. Kl. 19: Hit med julesalmen

Søn. 16. dec. kl. 16: De ni læsninger i kirken.

Man. 31. dec. kl. 13: Nytårsgudstjeneste med champagne og kransekage.

Hent årsprogrammet her