Aktiviteter

I Engesvang Sogn er der mange kirkelig arrangementer. Nogle er sat i værk af Engesvang Menighedsråd, men også andre laver kirkelige aktiviteter.

Tir. 25. sep. kl. 19: Foredrag med biskop emeritus Kjeld Holm, Aarhus: ”Spændende mennesker, jeg mødte på min vej”.

Tir. 2. okt. kl. 19: Tænkepause om tillid. Tilmelding 2.- 5. september på 5116 9984. 7 pladser til de første tilmeldte.

Ons. 24. okt. kl. 19: Foredrag med Familien på farten: ”Fra Nordkap og hjem til fods”. I samarbejde med Aktive Seniorer. Entré inkl. Kaffe: 50 kr.

Tir. 16. okt. kl. 17: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 23. okt. kl. 17: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 30. okt. kl. 17: Musik og lys i kirken. Kirken er åben for at sætte sig ind et par minutter, måske tænde et lys - og finde roen.

Tir. 6. nov. kl. 19: Foredrag med Anne Katrine Sørensen fra organisationen “Weshelter” om hjemløse.

Tir. 15. nov. kl. 17: Familiegudstjeneste og fællesspisning. Tilmelding til fællesspisning: elsmol@outlook.dk

Søn. 25. nov. kl. 11: Indsamling til Kirkens Korshær.

Tor. 13. dec. Kl. 19: Hit med julesalmen

Søn. 16. dec. kl. 16: De ni læsninger i kirken.

Man. 31. dec. kl. 13: Nytårsgudstjeneste med champagne og kransekage.

Hent årsprogrammet her