Ingen personlig kontakt

Med henvisning til de seneste restriktioner kan kirkens personale indtil videre kun kontaktes på telefon eller mail.

Kirkegården: 21 76 59 53 / hean@km.dk

sognemedhjælper: 60 56 52 50 / tmh@km.dk

Bemærk, at man altid skal holde en afstand på mindst 2 meter til andre mennesker, hvis man besøger kirken eller kirkegården. Besøger man kirken, skal man iføre sig mundbind.

Nyt hold starter tirsdag d. 18. august 2020 kl. 10.00 i Engesvang Kirke[mere]

Altid en at snakke med

Når man i disse tider ikke kommer så meget ud, er det godt at der findes telefoner. Man kan udmærket småsnakke om stort og småt i telefonen. Og mange venter på, at du ringer op for at snakke. Sognepræst Cecilie Smith-Petersen...[mere]

Andagter online

Her under corona-lukningen holder sognepræst Cecilie Smith-Petersen andagter[mere]

Kirkebil

Har man ikke selv mulighed for transport til gudstjenesterne om søndagen, kan man senest fredag middag ringe til sognemedhjælper Tove Moody Henriksen 6056 5250 og aftale kørsel.

Gudstjenester i Engesvang Kirke