En dejlig torsdag i kirken

17.06.2017

Sikke en aftensol! Og sikke en fantastisk familiegudstjeneste, Engesvang kirke var sammen om torsdag.

De mesterlige mini'er fra 3.A var bragende seje, da de opførte 'Den barmhjertige samaritaner' og sang højt på moderne salmer, Matilde og Maja gav os et personligt og varmt indblik i deres forventninger til deres kommende rejse som volontører til Tanzania, og mange ben kom op af stolene til salmeswing midt i gudstjenesten. Sikke en opbakning!

Efter gudstjenesten var der lækre frikadeller, eftertragtede hjemmebag og tre slags kartoffelsalat, som kirkens frivillige stod klar med. Tak!

Også til Hanne Teilmann og Kim Bech Petersen, som ud af det blå har doneret to barnestole til kirken - sejt og sødt af jer!

God aften til alle,
Ditte