Konfirmation

Det er sognepræsten i samarbejde med menighedsrådet, der fastsætter dato for konfirmation. Og i Engesvang kører man efter princippet om, at a-klassen bliver konfirmeret den sidste søndag i april og b-klassen den første søndag i maj. Er der tale om en k-klasse, så gælder det udgangspunkt, at eleverne fra den forhenværende a-klasse konfirmeres den sidste søndag i april, og eleverne fra den forhenværende b-klasse konfirmeres den første søndag i maj.

Er der særlige omstændigheder, der gør, at en konfirmand ønsker at blive konfirmeret på den anden konfirmationsdag, fx. en elev fra a-klassen, der gerne vil konfirmeres den første søndag i maj, drøftes dette med præsten.

I Engesvang kirke afholdes der konfirmation den sidste søndag i april og den første søndag i maj.

Der vil som udgangspunkt altid være to konfirmationstider på dagene at vælge mellem, typisk kl. 09.30 og kl. 11.00.

Konfirmationsdatoerne for 2018 falder således:

Sidste søndag i april (29. april 2018)

Første søndag i maj (6. maj 2018)

Engesvang Menighedsråd

Konfirmandindskrivning for skoleåret 2017/18 i Engesvang Kirke vil blive oplyst snarest.

I kan læse mere om konfirmation og konfirmationsforberedelsen på linket herunder