Aktiviteter

I Engesvang Sogn er der mange kirkelig arrangementer. Nogle er sat i værk af Engesvang Menighedsråd, men også andre laver kirkelige aktiviteter.

Tirsdag 29. august kl. 19: Foredrag med Chr. Bjørnskov, Aarhus Universitet, om hvorfor danskerne føler sig som verdens lykkeligste folk. Gratis adgang.

Torsdag 14. september kl. 17: Familiegudstjeneste og efterfølgende fællesspisning i sognehuset. Tilmelding til spisning senest 8. september til heln@km.dk. Pris for spisning: Voksen 40 kr.

Torsdag 14. september kl. 19.30 i kirken: Danmission-møde med repræsentanter fra den lutherske kirke i Tanzania. Gratis adgang.

Torsdag 28. september kl. 19: Musikshowet ”Farther and son” med Jorchen og Tristan Brusch. Gratis adgang.

Tirsdag 10. oktober kl. 19: Tænkepause. Studiekreds med debat ud fra Aarhus Universitets populærvidenskabelige hæfte om ”tro”. Tilmelding og udlevering af hæftet senest 10. september til Ditte Bruun Laursen. Max. 8 deltagere. Gratis adgang.

Tirsdag 31. oktober kl. 17: Vi fejrer 500 året for reformationer. Efter gudstjenesten Luther-middag i sognehuset med mad og øl som på Luthers tid. Pris for spisning: 125 kr. Tilmelding senest 23. oktober til heln@km.dk.

Trsdag 16. november kl. 17: Familiegudstjeneste og efterfølgende fællesspisning i sognehuset. Tilmelding til spisning senest 10. november til heln@km.dk. Pris for spisning: Voksen 40 kr.

Søndag 3. december kl. 16: Adventskoncert med Engesvang Musikforening kor EKKO og børnekoret Jubilate. Gratis adgang.

Tirsdag 19. december kl. 19: Hit med julesalmen. Kom og vælg de julesalmer, vi skal synge sammen. Gratis adgang.